Perubahan ketara selepas menggunakan Shaklee set B

Salam...uols..

sibuk sikit lately...nak cerita pasal perkembangan aimi pun tak berkesempatan...suka menempel aje si kecil aimi ang semakin bijak dgn keletah..nanti lepas2 nie lah cerita. sekarang nak berkongsi cerita dan kegembiraan CheRus kisah salah seorang customer CheRus..sungguh menarik..

Pada mulanya Ani (customer) memberitahu CheRus yang baby nya terpaksa campur dengan susu tepung yang katanya susu dia sedikit..memandangkan setiap kali pump hanya dapat 0.5 oz sahaja..then CheRus memberi cadangan menggunakan set breastfeeding basic Shaklee and tips exclusive  (hanya untuk pelanggan Mom Simple Shop sahaja) selepas mencubanya selama seminggu terdapat peningkatan yang memberangsangkan then Ani amat sgt gembira..and of course CheRus pun gumbira juga.


Ok selepas dua minggu mengamalkan set breastfeeding Shaklee..beliau tetap berusaha untuk meneruskan penyusuan dan upgrade set breast feeding dgn menambah dan mengamalkan ESP  (Energizing Soy Protein) dalam diet harian. dan Alhamdulillah penghasilan susu juga terus meningkat (lihat gambar dibawah)..dan beliau sgt gembira dan terus bersemngat untuk fully breastmilk for her baby..MashaAllah...May Allah bless you..Semoga Ani terus bersemangat..utnuk memberi yang terbaik utk baby nya..dan Mom Simple Shop mendoakan Ani terus di murahkan rezeki amin..


Ok kepada mommies..kalau nak cuba set breastfeeding Shaklee boleh contact thru SMS/Call/email or FB..oh ya kalau mommies ada masalah budget boleh cuba trial set dulu..inshaAllah CheRus cuba bg harga yang terbaik utk mommies ya... :-DSalam manis dari CheRus0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...