Now.. its all about price??



Yeah... since my dream breastpump ni agak agak mahal lah juga...so now tgh2 survey2 harga lah nie...so far kat malaysia yang paling murah dalam RM1600..then tanye punye tanye..adelah dapat contact kat UK...harga dalam RM1500 siap shipping....not bad rite?...mmm tapi what ever it is still kene bayar deposit dapat dalam bulan nov or dec...atau paling awal lepas raya...yang bestnye boleh buat 3 kali installment menarik tak?.ade gak yg boleh dapat awal dr itu..tapi terms payment cash..because my friend tu travel to UK every two months...so ade tak sesiape yg boleh bg better price yg sy boleh refer...

-mommylicious a.k.a  ibuRafiq

4 comments:

My Precious Pe'Pe' said... [Reply to Comments]

Hai..saya ada jual breastpump Medela Freestyle, Pump-In Style, Single Deluxe dan juga manual pump Harmony. Harga agak murah dr org lain yg jual online ni sbb akak saya belikan daripada USA masa dia study PHD di sana.So kalau berminat boleh lawat blog saya di www.mypreciouspepe.blogspot.com. Just shipping lewat sikit, bulan Oktober baru sampai.Kargo akak saya byk sgt dengan barang2 household dia..hehe;)

Mommylicious a.k.a ibuRafiq said... [Reply to Comments]

Oh...nanti sy visit awak nye blog...

Mommylicious a.k.a ibuRafiq said... [Reply to Comments]

Sy dah visit your blog ..the price about RM1499** (*) maksudnye ape ye?

FW said... [Reply to Comments]

Feel free to visit http://faheemwardrobe.blogspot.com
Our promotion offer for FS is RM1350
Pre-order basis.
Delivery 2-3 weeks from FW placed order. This is US spec FS.

Any enquiry pls email to: faheem.wardrobe@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...