Peluang untuk menjana pendapatan bagi yang ingin jadi WAHM atau housewife dengan SHAKLEE

Assalamualaikum...

CheRus nak ajak sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan dengan Shaklee..Cherus bermula dengan SHaklee dgn tidak mengenal sesiapa pun..tak pernah jumpa group kami..tak pernah bersua muka pada mulanya . Apa yang ada semangat untuk belajar dan mencabar diri mencari pendapatan sendiri.  Dipertemukan dengan SHAKLEE disebab penyusuan susu ibu..dengan melihatkan kehebatan seorang ibu yang berjaya menyusukan anaknya sepanjang 2 tahun lebih ++ walaupun bekerja terpaksa travel luar negeri dalam negeri..fuh hebat! bila personaly asked her.....apa yang membantu ibu ini adalah ILMU breastfeeding  dan menggunakan SHAKLEE sebagai supplement tambahan...hmmm..terfikir nak cuba.. bila dah cuba...ya Allah mmg produk ini bagus ..dari situ bermulalah berjinak-jinak untuk mengetahui apa yang LEBIH mengenai SHAKLEE..dan apa yang SHAKLEE tawarkan sekiranya ingin menceburi bidang perniagaan..bila dah kaji terus jadi AHLI.
Dan Alhamdulillah CheRus telah berjaya menyuskan anak selama dua tahun Fully breastfeeding!..dan masih kekal sehingga AIMI berusia 2 tahun 5 bulan sekarang ini. Shaklee juga banyak membantu.

Rupanya kita tak perlu keluar modal besar ribu raban atau buat pinjaman bagai..dengan HANYA RM75 untuk keahlian seumur hidup!.

Alhamdulillah selepas 3 thn dengan hanya duduk beroline di rumah buat Shaklee  pun dah boleh mampu menjana income  3 ke 4 angka  malah ada kawan-kawan lain yang ke 5 dan 6 angka sebulan. Ye ke?... tak percaya?..iye CheRus sendiri telah merasa bonus setiap bulan! Nampak mudah kan? kerana benefit yang SHAKLEE tawarkan mmg menarik. Dengan produk yang HEBAT dan telah berada di pasaran lebih 50 thn...ternyata ianya memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk mengubah gaya hidup...dalam apa juga bidang yang kita ceburi kene ada USAHA...tak boleh la goyang kaki je..cuma yang bestnya about SHAKLEE produk bagus,telah dikenali, dan boleh buat di alam maya.

INSHA ALLAH bersama CheRus&Simplemommies kita sama ikhtiar dan berusaha untuk menjana pendapatan. Semua orang BOLEH. " U DECIDE" " GO FOR IT" "DO IT NOW" n the most important "do it for people u love." kata-kata perangsaan CheRus nya JUTAWAN leader.
 MamaFaiz a.k.a. Puan Shareeza- successful leader yang banyak tips dan berkongsi pengalaman.
p/s : Untuk berjaya perlu berkawan dengan orang yang telah berjaya.


Actually banyak yang SHAKLEE tawarkan

1. PELUANG - Peluang mendapat/ memperbaiki taraf kesihatan yg baik melalui produk supplement  dan kesihatan yg diiktiraf di dunia dan terbaik di pasaran sejak lebih 50thn (melalui kajian saintifik dan journal yg diterbitkan).
2. Peluang mendapat/ memperbaiki taraf hidup dari segi ekonomi. Dengan menjana pendapatan sampingan. Tak perlu bersekang mata malam-malam keluar cari partner. tak perlu berhabis masa keluar meeting tak perlu keluar modal besar untuk simpan stok yang banyak yang belum tentu  stok terjual atau tidak..yang ada strategi dan kaedah yang perlu dipelajari dari orang yang telah berjaya. InshaAllah segala panduan akan berikan..antara nak ikut atau tidak...

Bersempena dengan Shaklee National Conference baru-baru ini hi..hi CheRus attend dan melihat sendiri ramai dikalangan kita iaitu golongan ibu dan wanita telah berjaya meraih income yang sgt-sgt HEBAT belaka.SHAKLEE telah membuktikan mereka membuka peluang http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130608/dn_21/Shaklee-tawar-peluang-pendapatan-lumayan. Jom kita GRAB!!!

Inspiring group leader Puan Azlin Mohd Atan and Suppermomies- Close in touch walaupun di alam maya.

Melalui Shaklee kita berpeluang utk meningkatkan taraf kehidupan kita dr segi ekonomi dan gaya hidup. 

Shaklee menawarkan ahlinya 3C (Cash, Car , Convention).
1. Ganjaran Tunai - (tidak termasuk peluang untung runcit):
a. Bonus Kumpulan Peribadi sehingga 21%
b. Leadership bonus - sehingga 6 level
c. Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2. Program Kereta - berpeluang mendapat tambahan bonus utk bayar kereta kita.

3. Convention - kira percutian yg ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee (dalam negara dan luar negara). Ada juga peluang utk menunaikan Umrah.

Kepada anda yang berminat atau yang ada plan nak jadi WAHM suatu hari nanti sambil jaga-jaga anak tu kan..atau yang housewife tak tahu nak berbusiness apa..Jom sertai CheRus & Simplemommies. belajar berbusiness..bergerak secara kumpulan..together-together ek.. InshaAllah we can DO IT!!

Hubungi CheRus [SID 858776] 
Call/sms/whatsapp : 012 3320460
email : cherus@momsimpleshop.com



1 comments:

Momma Mia said... [Reply to Comments]

Keep inspired and help others to helps others dear...

see u at top !!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...