Pengalaman berniaga pelbagai business

Assalamualaikum...

Selepas diberhentikan kerja...jadilah CheRus suri rumah tangga atau bahasa best nya "domestric engineer" hu hu suka suki je lah....tak kisahlah apepun nama  asasnya duduk rumah jaga rumahtangga.jaga anak .nampak mudah kan ...hakikatnya perbanyakkan sabar..dan seomga diberi ganjaran pahala yang boleh diri di hitungan mizan...disebabkan duduk rumah amatlah rugi jika tidak  menggunakan peluang business secara online memandangkan segala kelengkapan semua ada.




orait sebenarnya  nak cerita penagalaman berniaga...sekadar perkongsian je dan apabila dirumuskan saya masih menganggap perniagaan Shaklee tetap yang terbaik. So dengan ini  saya melatakkan fokus yang tak berbelah bagi kepada Shaklee sebagai business online CheRus yang utama...kerana  pelan pemasaran dan career development yang mesra ukwah serta penghargaan kepada mereka yang selayaknya...STRONG reason untuk kekal di dalam Shaklee

  • Dari dulu sehingga sekarang Shaklee mengekalkan quality dan jaminan produk pada tahap yang terbaik
  • Perniagaan yang sangat rendah modalnya tetapi mampu memberi pulangan yang tanpa hadnya so dengan mudah menjadikan 0 risiko kerugian 
  • pelbagai reward dan penghargaan kepada ahli ahli dengan memberi semangat dan motivasi utk terus maju dan berdaya saing dan tidak pernah gagal dalam memberi penhargaan
  • produk yang bagus dan memenuhi keperluan kehidupan dan kesihatan manusia pada tahap yang terbaik
  • perniagaan ini juga mampu memberi jalan kepada kita untuk keperluan dunia dan akhirat

video
kempen terbaru Shaklee ~Star Asia Trip..FREE sahaja untuk mereka yang baru sahaja daftar dan atau yang dah lama tapi masih belum nak mulakan bizz...ini masa sesuai...percutian VVIP yang julung kalinya ditawarkan oleh Shaklee..owh sebelum ni takde tawaran ni kalau baru register ahli...tunggu jadi leader baru ada kelayakan.
Bulan SEPTEMBER dan OCTOBER banyak sangat benefit yang tawarkan!! kene whatsapp 0133320360 CheRus utk keterangan lanjut...



CheRus pernah join business lain selain MLM ee yang mana yang konsep perniagaan retail...pada mulanya syarikat sangat membantu dalam menigkatkan sale memberikan peluang income yang best..tetapi kemurahan syarikat tidak kekal lama..bilamana syarikat semakin untung tetapi kebajikan dan pelan pemasaran selepas itu menjatuhkan business pengedarnya sendiri dan penurunan quality produk mereka yang menambahkan kesukaran utnuk memasarkan produk ..saya salah seorang yang terkena impact  faktor berikut. paling menyedihkan TIADA penghargaan utk mereka yang mencapai target jualan malah...mengalakkan pengedar mengeluarkan lebih banyak $$ utk membeli IKLAN...mmm..bagus tak bagus?...berbaloikah?..banyak lagi faktor lain..termasukkan IKLAN propa haish..bila dan involve dalam dalam menjadikan lebih banyak yang terbuka...Allahuakabar...maaf saya terpaksa quit dari bizz tersebut sbb tiada kejujuran...ok apepun saya redha dengan kisah ini kerana dengan pengalaman sebegini ianya boleh dijadikan pengajaran dan pembelajaran menjadikan kita semakin matang dalam  menilai suatu perniagaan yang bagus untuk dimulakan.

pengalaman anda bagaimana?..dah pandai menilai? jika takde modal masih ada business yang mampu mencorak dan membimbing kepada income tanpa hadnya..Shaklee menwarkan peluang itu...jika anda tak nak tiada masalah pun...orang lain yang akan grab..siapa buat dia dapat ..:) ;)

salam sayang ...CheRus ---->#roadtomastercoordinator



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...