Pengalaman dan Perkongsian yang ingin disampaikan : appreciation hi tea JUTAWAN Shaklee

Assalamualaikum...

Tarikh 7/7/2013..CheRus menghadiri jemputan majlis appreciation hi tea JUTAWAN Shaklee di bawah Presidential Master Shareeza dengan title " Anyone can be a MILIONAIRE".lokasi - Palace of The Golden Horses.Ini adalah penghargaan Master Shareeza kepada anak-anak bawah penyeliaan beliau..termasuklah CheRus..hi..hi..

Ok apa yang menarik di sini adalah slot perkongsian pengalaman anak-anak didik beliau yang sudah mencapai taraf MASTER  seramai 8 orang.Mereka diberi masa untuk menceritakan pengalaman masing-masing di dalam memulakan dan perniagaan bersama SHAKLEE.

bakal-bakal jutawan insha Allah ...ramainya...

Apa yang boleh CheRus simpulkan dan ulas sedikit mengenai pengalaman mereka rata-rata mereka terjebak dengan Shaklee adalah dengan tidak sengaja..bermula dengan bonus paling minimum..dengan panduan dan tunjuk ajar..serta tips dari ketua mereka..sekarang income mereka up to 6 angka. Rata-rata mereka juga bukan yang jenis tahu atau bukan yang jenis business background tp mereka belajar..dan sentiasa "share" apa yang boleh disampaikan...mereka bermula dari bawah..penghijrahan hidup dan tekad untuk berubah..kesempitan hidup mendorong mereka untuk mencorak kehidupan yang lebih baik..ternyata mereka berjaya. dan yang pasti ramai dibelakang mereka juga boleh sama-sama menikmati apa yang mereka terima hari ni. InshaAllah ada ganjaran bagi mereka yang BERUSAHA.

 Apa yang menarik perhatian CheRus.. ada antara mereka telah mengambil keputusan untuk menjadi WAHM...dari seorang peguam ..dari seorang guru..dari seorang engineer..mereka sanggup berhenti bekerja kerana apa?..kerana SHAKLEE mampu bagi mereka bonus lebih dari gaji mereka sendiri. So tak salah kalau sebut anyone can be" MILLIONAIRE" walau siapa pun anda..walau apeun bakground anda. Tapi rata-rata CheRus nampak Kaum IBU....cayalah..

Jika bercerita mengenai MLM..tentunya ramai yang skeptical..hanya mengkayakan orang di atas..betul tak?..sebenar kita yang salah paham..atau orang yang menyalahkan paham mengenai MLM. typical MLM...itu juga lah fahaman CheRus sebelum ini... approach yang berbeza..menjadikan anda naik dengan cepat atau lambat..atau mengikut steps yang dicadangkan..membezakan strategi MLM itu dengan cara yang LEBIH baik dan mampu berdaya saing..juga bertahan lama.

Ini lah leader CheRus..hi..hi..pregnant anak ke 3..alhamdulillah..(New CheRus 2013 hi..hi)

Alhamdulillah PM Shareeza (lebih dikenali sebagai Cery atau Mama Faiz) la yang ramai melahirkan ramai JUTAWAN dan mengajar strategi yang lebih, lebih Ikhlas, lebih bersifat berkongsi..bersama...lebih memberi...dan lebih belajar bagaimana nak memajukan diri sendiri..lebih ke arah berniaga seiring kerohanian. Syukur juga CheRus dipertemukan dengan Leader Azlin yang CheRus rasa sangat membantu dan tunjuk ajar yang sangat berkesan  dalam menjayakan MISI CheRus...bermula dari bawah...belajar bertatih dahulu...melalui pelbagai cabaran...dan sesungguhnya cabaran itu adalah proses pembelajaran..UNIK dan lain dari yang lain bila belajar berniaga MLM di bawah PM Cery...hhmmm..turut diakui oleh anak-anak bawah CheRus. ada yang pernah menceburi pelbagai jenis MLM..dah mcm-macam cuba.dah mereka tertarik dengan pendekatan PM Cery..berbeza..dan mereka suka..cuma bergantung kepada diri sendiri sahaja..banyak tips yang diberikan..antara nak amalkan, buat atau baca sahaja..no ACTION..diri sendiri yang tentukan.

Geng Supermommies..ni yang sempat bergambar bersama ada ramai lagi...

Kenapa CheRus pilih SHAKLEE..sbb nya mudah sahaja.. produk yang bagus..dapat berkongsi manfaat dan kebaikan menjadikan diri kita dan orang lain juga lebih mengamalkan healthy lifesytle..turut diperakui..SHAKLEE merupakan pengeluar vitamin yang pertama..dan lebih 50 thn berada di pasaran US juga di Malaysia dan semakin berkembang di Malaysia..hmmm..produk yang di jamin HALAL,BERKESAN dan SEMULAJADI..produknya juga melalui process penyelidikan dan pengeluaran yang ketat dan teliti. Jadi dengan harga yang agak competitive dari jenama seangakatannya SHAKLEE adalah pilihan UTAMA  di MALAYSIA.


Ok..dengan ini CheRus nak jemput anda, dan anda,,juga anda...3 orang je untuk kali ini untuk menjadi sebhagian dari group CheRus. Apa syaratnya boleh tgk kat bawah...no worries tak perlu modal..semua boleh dilakukan dengan ONLINE.
  

Banyak lagi incentive yang diberikan oleh SHAKLEE..


Ok..CheRus berhenti berceloteh setakat ini dulu..ada masa kita jumpa lagi..jgn lupa jika berminat boleh sms.whatsapp CheRus ye 012 3320460.

enjoy video clip from YUNA and owl city...SHINE YOUR WAY

Salam manis dari CheRus


2 comments:

Momma Mia said... [Reply to Comments]

"A new Che Rus in 2013"... I like. i'm so proud of you dear. Dream big & believe, u also can be one of the 5-6 figure club member >_<

CheRus said... [Reply to Comments]

inshaAllah Alin...hi..hi..terasa malu la pulak a new CheRus :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...